Вести

63-годишно лице е 7-ма жртва на Ковид-19 во Валандово

Во последните 24 часа се направени 2013 тестирања, а регистрирани се 347 нови случаи на ковид-19 во:-Скопје 179-Куманово 24-Тетово 14-Прилеп 5-Гостивар 8-Штип 13-Битола 1-Велес 11-Охрид 18-Струмица 7-Кавадарци 13-Струга 4-Кочани 8-Кичево…

ТВ