29 новозаболени и 2 починати лица од Ковид-19 во Валандово во последните 7 дена

Пандемијата со коронавирусот ни оддалеку не е завршена. Последните 7 дена на територијата на општина Валандово…

Доделена општинската награда „6-ти Ноември” за 2021 година

Фудбалскиот клуб КМФ „Проект” од Јосифово, кој годинава беше државен шампион во мал фудбал и забележа…