Емилија Заева Костова е нов директор на Комунален сервис Валандово

Емилија Заева Костова, од 1-ви декември 2021 година е назначена за нов директор на Комунален сервис Валандово.

Таа на позицијата доаѓа на местото на досегашниот В.Д. директор Петар Зајков кој на функцијата дојде пред само една година, по смена на тогашниот актуелен директор на претпријатието.

Коментари


⚠ Преземањето авторски текстови и фотографии е дозволено единствено доколку се почитуваат принципите за фер користење на содржина или со претходна дозвола од медиумот.

Valandovo.mk е дел од 034 Медија Груп. Покрај Valandovo.mk групацијата е издавач и на онлајн медиумите Vesti.sr, 24Gevgelija.mk, Bogdanci.mk, 24Dojran.mk и Radovis.mk.