ТВ

Интервју со градоначалникот на Општина Валандово, Перо Костадинов

Прочитај повеќе

Перо Костадинов на јавната дебата за измени на Законот за минерални суровини

Прочитај повеќе

Јавна дебата за предлог измените на Законот за минерални суровини

Прочитај повеќе

Интервју со Зоран Стојчев, член на „Распеани Валандовчани“

Прочитај повеќе

Фрагмент: Изјава на советникот Димче Балески за „Здрава Земја“

Прочитај повеќе

Страна 1 of 1

Login

Добредојдове! Логирајте се на вашата сметка

Запомни ме Заборавена лозинка?

Lost Password