Се садат нискостеблести дрвја на ботаничките острови долж булеварот „Првомајска”

Продолжува хортикултурно уредување на градот. Денес почна уредувањето на делот од булеварот “Првомајска”.

 

Коментари

Login

Добредојдове! Логирајте се на вашата сметка

Запомни ме Заборавена лозинка?

Lost Password