Завршено уредувањето на просторот пред зградата на ЕВН во Валандово

Валандово / 11:49

Денес ЈП „Комунален сервис“ Валандово, заврши со хортикултурното уредување и партерно средување на просторот помеѓу улицата „Моша Пијаде“ и Булеварот „Првомајска“ т.е. просторот пред поранешната административна зграда на електро-дистрибутивната компанија „ЕВН“.

 

   


⚠ Преземањето авторски текстови и фотографии е дозволено единствено доколку се почитуваат принципите за фер користење на содржина или со претходна дозвола од медиумот.

Valandovo.mk е дел од 034 Медија Груп. Покрај Valandovo.mk групацијата е издавач и на онлајн медиумите Vesti.sr, 24Gevgelija.mk, Bogdanci.mk, 24Dojran.mk и Radovis.mk.

Коментари

Login

Добредојдове! Логирајте се на вашата сметка

Запомни ме Заборавена лозинка?

Lost Password