Општината ќе издвои половина милион денари за изградба на паркинг зоната до основното училиште

Општината ќе издвои 500.000 денари за изградба на паркинг просторот на локацијата на поранешниот објект на Столарската работилница на ЈП „Комунален сервис“ Валандово.

Објектот кој од неодамна беше срушен ќе биде заменет со паркинг простор за чија изградба Општината објави тендер за прибирање на понуди.


⚠ Преземањето авторски текстови и фотографии е дозволено единствено доколку се почитуваат принципите за фер користење на содржина или со претходна дозвола од медиумот.

Valandovo.mk е дел од 034 Медија Груп. Покрај Valandovo.mk групацијата е издавач и на онлајн медиумите Vesti.sr, 24Gevgelija.mk, Bogdanci.mk, 24Dojran.mk и Radovis.mk.

Коментари