Потпишан договорот за набавка на канцелариски мебел за потребите на ООУ „Јосип Броз Тито“ со фирмата „Евро-Обнова“ од Пирава

Валандово / 09:49

Компанијата „ЕВРО – ОБНОВА – М ДООЕЛ“ од с.Пирава, Валандово е носител на набавката на канцелариски мебел за уредување на канцелариите во ООУ „Јосип Броз Тито“ во Валандово.

Договорот вреден речиси 176.000,00 е потпишан по претходно објавен оглас за прибирање на понуди, каде носителот на набавката понудил најниска цена.

Со набавката ООУ „Јосип Броз Тито“ ќе биде опремено со речиси 32 нови парчиња канцелариски мебел: бироа, помошни маси, елемент за сеф, закачалки и друго.


⚠ Преземањето авторски текстови и фотографии е дозволено единствено доколку се почитуваат принципите за фер користење на содржина или со претходна дозвола од медиумот.

Valandovo.mk е дел од 034 Медија Груп. Покрај Valandovo.mk групацијата е издавач и на онлајн медиумите Vesti.sr, 24Gevgelija.mk, Bogdanci.mk, 24Dojran.mk и Radovis.mk.

Коментари

Login

Добредојдове! Логирајте се на вашата сметка

Запомни ме Заборавена лозинка?

Lost Password