Завршено проширувањето на коловозот на Валандовско брдо

Со продолжување на роковите, завршена е рехабилитацијата на регионалниот пат Р1401, Валандово – Струмица.

Со тоа, спорите ленти на коловозот на Валандовско брдо се проширени во должина од 1.175 метри и ширина од 3 метри.

Проширувањето е финансирано од буџетот на ЈП Државни патишта, во износ од 11,4 милиони денари.


⚠ Преземањето авторски текстови и фотографии е дозволено единствено доколку се почитуваат принципите за фер користење на содржина или со претходна дозвола од медиумот.

Valandovo.mk е дел од 034 Медија Груп. Покрај Valandovo.mk групацијата е издавач и на онлајн медиумите Vesti.sr, 24Gevgelija.mk, Bogdanci.mk, 24Dojran.mk и Radovis.mk.

Коментари

Login

Добредојдове! Логирајте се на вашата сметка

Запомни ме Заборавена лозинка?

Lost Password