Завршен концерт на Детскиот фолклорен ансамбл при Домот на културата „25-ти Мај“

На 10-ти јуни, во недела, на Фестивалската сцена „Јанко Узунов“ во Валандово, свој настап ќе имаат членовите на Детскиот фолклорен ансамбл при Домот на културата „25-ти Мај“.

Завршниот концерт на најбројното детско здружение на југоистокот ќе започне во 19.30 часот, а за вечерта предвидени се и настапи на повеќе гости од Валандово и Гевгелија.

Влезот е бесплатен.

Коментари

Login

Добредојдове! Логирајте се на вашата сметка

Запомни ме Заборавена лозинка?

Lost Password