Доколку дозволат временските услови авио-прскањето против комарци ќе се изврши во среда

Во среда (27.06.2018) ќе се изврши претходно одложеното авионско прскање против комарци на територијата на општина Валандово.

Се известуваат сопствениците на пчелните семејства од подрачјето на општина Валандово во наведениот период да ги превземат сите мерки за заштита на пчелните семејства.

Доколку временските услови не дозволат прскањето ќе се изврши наредниот ден 28.06.2018(четврток) во истиот период.

Коментари

Login

Добредојдове! Логирајте се на вашата сметка

Запомни ме Заборавена лозинка?

Lost Password