Започна санацијата на регионалниот пат од Валандово до Марвинци

Јавното претпријатие „Македонија Пат“, денес започна со санација и реконструкција на регионалниот пат 1401, во делот од Валандово до Марвинци.

Коментари

Login

Добредојдове! Логирајте се на вашата сметка

Запомни ме Заборавена лозинка?

Lost Password