Општината ќе издвои 400 илјади денари за реализација на манифестацијата „Јосифовско лето 2018“

Валандово / 18:40

Општина Валандово ќе издвои 400 илјади денари помош за реализација на манифестацијата „Јосифовско лето 2018“.

Во дискусијата по точката на дневниот ред, советникот Занов побара зголемување на сумата за дополнителни 400 илјади денари, пто беше отфлерно од страна на Градоначалникот, поради како што тој образложи сумата која се гласа е максималната која може да ја издвои општината во овој момент.

Одлуката беше изгласана едногласно.


⚠ Преземањето авторски текстови и фотографии е дозволено единствено доколку се почитуваат принципите за фер користење на содржина или со претходна дозвола од медиумот.

Valandovo.mk е дел од 034 Медија Груп. Покрај Valandovo.mk групацијата е издавач и на онлајн медиумите Vesti.sr, 24Gevgelija.mk, Bogdanci.mk, 24Dojran.mk и Radovis.mk.

Коментари

Login

Добредојдове! Логирајте се на вашата сметка

Запомни ме Заборавена лозинка?

Lost Password