Набавка на 400 пластични канти за отпад за Бојмискиот реон

Валандово / 12:42

Денес (18.09.2018 г.) на страната на Бирото за јавни набавки, e-nabavki.gov.mk, Општина Валандово започна постапка за прибирање на понуди за набавка на 400 пластични канти за собирање на отпад, кои ќе бидат распоредени по населените места од Бојмискиот реон.

Целта на оваа јавна набавка е подобро и поквалитетно справување со отпадот во Бојмискиот реон и придонесување во создавање на почиста и поздрава животна средина за граѓаните од тој дел на општината.


⚠ Преземањето авторски текстови и фотографии е дозволено единствено доколку се почитуваат принципите за фер користење на содржина или со претходна дозвола од медиумот.

Valandovo.mk е дел од 034 Медија Груп. Покрај Valandovo.mk групацијата е издавач и на онлајн медиумите Vesti.sr, 24Gevgelija.mk, Bogdanci.mk, 24Dojran.mk и Radovis.mk.

Коментари

Login

Добредојдове! Логирајте се на вашата сметка

Запомни ме Заборавена лозинка?

Lost Password