Елена Андонова од Валандово прогласена за првенец на генерацијата на Факултетот за биотехнички науки во Битола

Валандово / 08:43

Елена Андонова прогласена за првенец на генерацијата на Факултетот за биотехнички науки во Битола.

Таа дипломирала на отсекот „Квалитет и безбедност на храна“, генерација 2017/18.


⚠ Преземањето авторски текстови и фотографии е дозволено единствено доколку се почитуваат принципите за фер користење на содржина или со претходна дозвола од медиумот.

Valandovo.mk е дел од 034 Медија Груп. Покрај Valandovo.mk групацијата е издавач и на онлајн медиумите Vesti.sr, 24Gevgelija.mk, Bogdanci.mk, 24Dojran.mk и Radovis.mk.

Коментари

Login

Добредојдове! Логирајте се на вашата сметка

Запомни ме Заборавена лозинка?

Lost Password