Во недела ќе се спроведе авио-третирање против комарци

На 17-ти јуни, недела, во раните утрински часови, во периодот од 4.30 до 9.30 часот, на територијата на општина Валандово, ќе биде извршено авио-третирање против комарци.

Доколку временските услови не дозволат да се реализира прскањето, истото ќе се спроведе на 18.06.2018 година, во истиот временски период.

Се известуваат сопствениците на пчелни семејства да преземат соодветни мерки за заштита, односно да ги затворат истите во најавениот временски период.

Коментари

Login

Добредојдове! Логирајте се на вашата сметка

Запомни ме Заборавена лозинка?

Lost Password