Валандовско претпријатие меѓу 100-те домашни претпријатија кои добија државна помош

Валандово / 08:06

Сто домашни претпријатија добија државна помош од страна на Владата на Р.Македонија, кои таа им ги додели преку Агенцијата за странски инвестиции, според Законот за финансиска поддршка на инвестиции.

Меѓу нив е и валандовското – Друштво за производство, трговија, угостителство и услуги „МАМ ПРОМ ДОО увоз-извоз“ с.Раброво Валандово.


⚠ Преземањето авторски текстови и фотографии е дозволено единствено доколку се почитуваат принципите за фер користење на содржина или со претходна дозвола од медиумот.

Valandovo.mk е дел од 034 Медија Груп. Покрај Valandovo.mk групацијата е издавач и на онлајн медиумите Vesti.sr, 24Gevgelija.mk, Bogdanci.mk, 24Dojran.mk и Radovis.mk.

Коментари

Login

Добредојдове! Логирајте се на вашата сметка

Запомни ме Заборавена лозинка?

Lost Password