Апел до сите хумани граѓани и институции за помош на Катерина Рујковска

Семејството на малата Катерина Рујковска од Миравци – Гевгелија упатува апел за помош до сите хумани граѓани и институции, за собирање финансиски средства за операција на рожницата на окото на Катерина, за таа да може да има нормален живот.

На 12.12.2018-та година на Катерина ѝ е закажан посебен хируршки зафат –  пресадување на рожница (шареница) во Специјалната болница „Свети вид“ во Белград, за која потребни се 5.000 евра.

Родителите Перо и Татијана не се во можност да ја обезбедат оваа сума и затоа молат за донации на трансакциската сметка за донација на Катерина.

Коментари

Login

Добредојдове! Логирајте се на вашата сметка

Запомни ме Заборавена лозинка?

Lost Password