Спортскиот портал МакФудбал голот на Марјан Костадинов од екипата на Младост од Удово го прогласи за гол на сезоната

Спортскиот портал МакФудбал, кој го следи македонскиот фудбал го прогласи сензационалниот гол на Марјан Костадинов од екипата на Младост од Удово за гол на сезоната.

Повеќе можете да прочитате на следниот линк.

Коментари

Login

Добредојдове! Логирајте се на вашата сметка

Запомни ме Заборавена лозинка?

Lost Password