537 метри долга улица ќе се гради во населеното место Марвинци

Општина Валандово објави оглас за изградба на улица во населеното место Марвинци, општина Валандово.

Улицата треба да биде во должина од 537 метри, од кои 325 со ширина од 4 метри и 212 со ширина од 3,5 метри.

Се работи за улицата во таканареченото Горно Маало, која од Општината е издвоена како најкритична и приоритетна за асфалтирање.

Максималната вредност на договорот изнесува 2.5 милиони денари.


⚠ Преземањето авторски текстови и фотографии е дозволено единствено доколку се почитуваат принципите за фер користење на содржина или со претходна дозвола од медиумот.

Valandovo.mk е дел од 034 Медија Груп. Покрај Valandovo.mk групацијата е издавач и на онлајн медиумите Vesti.sr, 24Gevgelija.mk, Bogdanci.mk, 24Dojran.mk и Radovis.mk.
Фотографијата е превземена од Wikipedia.

Коментари

Login

Добредојдове! Логирајте се на вашата сметка

Запомни ме Заборавена лозинка?

Lost Password