Панорама од Валандово од птичја перспектива

Веб сервисот „Macedonia from above” на посетитиелите им нуди интерактивни панорами од повеќе населени места и локалитети снимани од птичја перспектива.

Меѓу панорамите кои се во висока резолуција е и панорамата од Валандово која нуди несекојдневен, 360 степени поглед на градот.

Панорамата можете да ја најдете на следниот линк: http://macedoniafromabove.mk/valandovo.html


⚠ Преземањето авторски текстови и фотографии е дозволено единствено доколку се почитуваат принципите за фер користење на содржина или со претходна дозвола од медиумот.

Valandovo.mk е дел од 034 Медија Груп. Покрај Valandovo.mk групацијата е издавач и на онлајн медиумите Vesti.sr, 24Gevgelija.mk, Bogdanci.mk, 24Dojran.mk и Radovis.mk.

Коментари

Login

Добредојдове! Логирајте се на вашата сметка

Запомни ме Заборавена лозинка?

Lost Password