Се уредува централното градско подрачје во Валандово

Валандово / 11:53

Во тек е уредување на дел од централното градско подрачје на градот Валандово.

Уредувањето во себе вклучува: изградба на жардинерии, поставување на нови клупи, изградба на конструкција од метални рамки, ново осветлување, како и хортикултурно уредување на просторот.


⚠ Преземањето авторски текстови и фотографии е дозволено единствено доколку се почитуваат принципите за фер користење на содржина или со претходна дозвола од медиумот.

Valandovo.mk е дел од 034 Медија Груп. Покрај Valandovo.mk групацијата е издавач и на онлајн медиумите Vesti.sr, 24Gevgelija.mk, Bogdanci.mk, 24Dojran.mk и Radovis.mk.

Коментари

Login

Добредојдове! Логирајте се на вашата сметка

Запомни ме Заборавена лозинка?

Lost Password