Ќе се асфалтира улицата која ги поврзува магистралниот пат со Горна Маала-Марвинци

По завршената јавна набавка на страната на Бирото за јавни набавки e-nabavki.gov.mk, општина Валандово ќе започне со асфалтирање на улицата во населеното место Марвинци, која ги поврзува магистралниот пат Р-1401 со Горна Маала – Марвинци.

Улицата е во должина од 570 метри и на неа ќе биде поставена 2.042 квадратни метри асфалтна маса.

Со изградбата на оваа улица, општината се надева да реши еден од клучните проблеми за граѓаните од ова населено место.

Коментари

Login

Добредојдове! Логирајте се на вашата сметка

Запомни ме Заборавена лозинка?

Lost Password