Годинешното издание на „Josifovo Summer Fest“ со три фестивалски вечери – од 23-25 август

Годинешното издание на летниот фестивал на отворено „Јосифово Самр Фест“ ќе се одржи од 23-ти до 25-ти август.

Ова е второто по ред издание на фестивалот кој минатата година, според проценките на организаторот, „Проект Кафе“ од Јосифово, заврши со импозантна бројка од 10.000 посетители.

Она што годинава е поразлично е тоа што наместо две, ќе се одржат три фестивалски вечери, а повеќе детали се очекува организаторот да објави многу наското.

На #JSF2018 имавме можност да ги проследиме настапите на Игор Џамбазов и Гуру Харе, Куку Леле, Јелена Розга и други изведувачи и бендови од регионот.

 

Коментари

Login

Добредојдове! Логирајте се на вашата сметка

Запомни ме Заборавена лозинка?

Lost Password