Училишниот бенд при СОУ „Гоце Делчев“ втор на државен натпревар

На Државниот натпревар на училишни оркестри – бендови што минатиот викенд се одржа во Скопје, „Аграр Бенд“ од СОУ „Гоце Делчев“ од Валандово го освоија второто место.

Бендот го сочинуваат учениците : Весна Узунова, Патриција Петкова, Катерина Јовановиќ и Трајче Стојанов.

Коментари

Login

Добредојдове! Логирајте се на вашата сметка

Запомни ме Заборавена лозинка?

Lost Password