Општината ќе гради дел од пат во Удово до црквата „Св. Анастасиј“

Валандово / 14:01

Општина Валандово објави јавна набавка за изградба на дел од пат во населеното место Удово, до црквата „Св. Анастасиј“.

Изградбата е планирано да започне во септември, а како краен рок за реализација е 20-ти февруари, 2020-та година.

Максималната вредност на договорот иснесува речиси 20 милиони денари без ДДВ.

Фото: Wikipedia


⚠ Преземањето авторски текстови и фотографии е дозволено единствено доколку се почитуваат принципите за фер користење на содржина или со претходна дозвола од медиумот.

Valandovo.mk е дел од 034 Медија Груп. Покрај Valandovo.mk групацијата е издавач и на онлајн медиумите Vesti.sr, 24Gevgelija.mk, Bogdanci.mk, 24Dojran.mk и Radovis.mk.

Коментари

Login

Добредојдове! Логирајте се на вашата сметка

Запомни ме Заборавена лозинка?

Lost Password