Читателска работилница – Нова услуга на Домот на културата „25-ти Мај“

Валандово / 13:57

Домот на културата во Валандово, по оспособување на просторот за играње друштвени игри за најмладите, но и за повозрасните, од септември воведува нова услуга.

„Читателска работилница“ е услуга наменета за деца од трето до петто одделение која во текот на изминатата година беше проектирана како пилот програма која што беше успешно реализирана.

Oвој проект има за цел да ја подигне свеста за читање кај децата уште во најрана возраст.


⚠ Преземањето авторски текстови и фотографии е дозволено единствено доколку се почитуваат принципите за фер користење на содржина или со претходна дозвола од медиумот.

Valandovo.mk е дел од 034 Медија Груп. Покрај Valandovo.mk групацијата е издавач и на онлајн медиумите Vesti.sr, 24Gevgelija.mk, Bogdanci.mk, 24Dojran.mk и Radovis.mk.

Коментари

Login

Добредојдове! Логирајте се на вашата сметка

Запомни ме Заборавена лозинка?

Lost Password