Објавен Конкурс за избор на директори на „Фолк Фест” Валандово

Општина Валандово објави Конкурс за избор на тројца директори на овогодинешното, 35-то и следното 36-то издание на фестивалот за новокомпонирана народна музика „Фолк Фест” Валандово.

Покрај генерален директор на фестивалот, конкурсот е отворен и за избор на еден уметнички и еден технички директор.

Конкурсот е отворен 15 дена, а сите заинтересирани кандидати општите услови можат да ги најдат на следниот линк.


⚠ Преземањето авторски текстови и фотографии е дозволено единствено доколку се почитуваат принципите за фер користење на содржина или со претходна дозвола од медиумот.

Valandovo.mk е дел од 034 Медија Груп. Покрај Valandovo.mk групацијата е издавач и на онлајн медиумите Vesti.sr, 24Gevgelija.mk, Bogdanci.mk, 24Dojran.mk и Radovis.mk.

Коментари