Одредени маркети со посебна дозвола ќе вршат достава на намирници преку викендот во текот на полицискиот час во општина Валандово

Валандово / 07:32

Во согладност со новите мерки за ограничување на движењето, Општинскиот кризен штаб ќе определи економски оператори (маркети) преку кои граѓаните ќе можат да се обезбедуваат со најнеопходните намирници за време на викенд.

Операторите, кои ќе ја користат оваа можност потребно е да поднесат барање до Општина Валандово. Барањето може да се превземе на следниов линк: http://www.valandovo.gov.mk/…/Насоки_за_пријавување_во_врем…. Пополнетото барање да се испрати на ler@valandovo.gov.mk или достави во Општина Валандово.

За дополнителни информации, економските оператори можат да се обратат и на телефонскиот број: 071/610-561.


⚠ Преземањето авторски текстови и фотографии е дозволено единствено доколку се почитуваат принципите за фер користење на содржина или со претходна дозвола од медиумот.

Valandovo.mk е дел од 034 Медија Груп. Покрај Valandovo.mk групацијата е издавач и на онлајн медиумите Vesti.sr, 24Gevgelija.mk, Bogdanci.mk, 24Dojran.mk и Radovis.mk.

Коментари

Login

Добредојдове! Логирајте се на вашата сметка

Запомни ме Заборавена лозинка?

Lost Password