Габриела Костевска од Валандово е првонаградена на националниот конкурс „Кирил и Методиј – наши први учители, наши први просветители“

Валандово / 18:02

Сојузот на просветни работници објави конкурс на тема: „Кирил и Методиј – наши први учители, наши први просветители“.

Од пристигнати над 100 творби, првата награда ја доби ученичката Габриела Костевска, од Валандово, I-5 клас, здравствена струка, под менторство на проф. Верица Ризовска од СОУ „Богданци“.


⚠ Преземањето авторски текстови и фотографии е дозволено единствено доколку се почитуваат принципите за фер користење на содржина или со претходна дозвола од медиумот.

Valandovo.mk е дел од 034 Медија Груп. Покрај Valandovo.mk групацијата е издавач и на онлајн медиумите Vesti.sr, 24Gevgelija.mk, Bogdanci.mk, 24Dojran.mk и Radovis.mk.

Коментари

Login

Добредојдове! Логирајте се на вашата сметка

Запомни ме Заборавена лозинка?

Lost Password