Пазарот и утре ќе работи редуцирано

Валандово / 10:03

Утре, среда (03.06.2020 година) градскиот пазар во Валандово ќе работи.

На истиот, ќе можат да се продаваат единствено земјоделски производи, а со цел поголема безбедност и спречување на ширење на коронавирусот, ЈП Комунален сервис – Валандово ќе постави и редарски служби со цел одржување на препорачаното растојание и заштита на граѓаните.


⚠ Преземањето авторски текстови и фотографии е дозволено единствено доколку се почитуваат принципите за фер користење на содржина или со претходна дозвола од медиумот.

Valandovo.mk е дел од 034 Медија Груп. Покрај Valandovo.mk групацијата е издавач и на онлајн медиумите Vesti.sr, 24Gevgelija.mk, Bogdanci.mk, 24Dojran.mk и Radovis.mk.

Коментари

Login

Добредојдове! Логирајте се на вашата сметка

Запомни ме Заборавена лозинка?

Lost Password