Јордан Стојановски прогласен за ученик на генерацијата 11/20

Ученикот при ООУ „Јосип Броз Тито“, Јордан Стојановски, е прогласен за ученик на генерацијата 2001/2020.

Училишниот колектив му го честиташе изборот на ученикот и му посака многу здравје и успех во понатамошното образование.

Годинава училишната година за сите ученици заврши со онлајн настава поради пандемијата со Ковид-19, а од изјавите на надлежното министерство се уште е неизвесен начинот на кој од септември ќе продолжи наставата.

Коментари


⚠ Преземањето авторски текстови и фотографии е дозволено единствено доколку се почитуваат принципите за фер користење на содржина или со претходна дозвола од медиумот.

Valandovo.mk е дел од 034 Медија Груп. Покрај Valandovo.mk групацијата е издавач и на онлајн медиумите Vesti.sr, 24Gevgelija.mk, Bogdanci.mk, 24Dojran.mk и Radovis.mk.