Славица Гошева од Валандово меѓу добитниците на 20.000 денари во наградната игра „Мој ДДВ“

Денес беше одржано извлекувањето од наградната игра „Мој ДДВ“ во кое учествуваа сите скенирани фискални сметки во месец септември.

Меѓу 15-те среќни корисници на апликацијата „Мој ДДВ“ се најде и валандовчанката Славица Гошева која беше наградена со 20.000 денари.

На извлекување кое е закажано за во декември, годинава, че биде доделена и главната награда од 1.000.000 денари.

Коментари


⚠ Преземањето авторски текстови и фотографии е дозволено единствено доколку се почитуваат принципите за фер користење на содржина или со претходна дозвола од медиумот.

Valandovo.mk е дел од 034 Медија Груп. Покрај Valandovo.mk групацијата е издавач и на онлајн медиумите Vesti.sr, 24Gevgelija.mk, Bogdanci.mk, 24Dojran.mk и Radovis.mk.