Детали за авторот

Вести

Костадинов возврати на реакцијата: „Другари, вие рудник отворивте во Валандово без да ги прашате граѓаните”

Не стивнува преписката помеѓу градоначалникот Перо Костадинов и претседателот на ОК на ВМРО-ДПМНЕ од Валандово. По жестоката реакција на...

Прочитај повеќе
Вести

Жестока реакција на претседателот на ОК ВМРО-ДПМНЕ Валандово по најавите за реконструкција на плоштадот

По објавата дека Општина Валандово почнува со менување на ликот на градското централно подрачје, со остра реакција на својот...

Прочитај повеќе
Вести Топ

Централното градско подрачје во Валандово добива нов лик

Општина Валандово, од денес започнува постапка за уредување на улица „Моша Пијаде” и централното градско подрачје. Уредувањето во себе...

Прочитај повеќе
Вести

Повторно со работа започна ХЕС во ЈЗУ Здравствен дом – Валандово

Од денес во ЈЗУ Здравствен Дом – Валандово започнува со работа Хигиенско епидемиолошката служба (ХЕС). Службата која по подолг...

Прочитај повеќе
Вести

Министерот Димковски и градоначалникот Костадинов посетија два откупни пункта за зимска зелка во валандовско

Mинистерот Трајан Димковски, заедно со градоначалникот на Општина Валандово Перо Костадинов и директорот на Платежна агенција Николче Бабовски посетија...

Прочитај повеќе
Вести

Валандовчани беа запознаени со функционирањето и значењето на поставените агрометеоролошки станици

Во Домот на култура „25-ти Мај“ – Валандово се одржа информативен настан за користење на нови методи во земјоделието,...

Прочитај повеќе
Вести

Ќе се одржи информативен ден за користење на нови методи во земјоделието

Информативен ден за користење на нови методи во земјоделието ќе се одржи во Валандово. Целта на овој настан, е...

Прочитај повеќе
Вести

Општина Валандово објави оглас за вработување на неопределено време на 5 пожарникари и 1 портир

Општина Валандово објави оглас за вработување на неопределено време на 5 (пет) овластени службеници во областа на безбедноста во...

Прочитај повеќе
Вести

Реакција на претседателот на ОК на ВМРО-ДПМНЕ – Валандово на прес-конференцијата на локалното СДСМ

Со реакција на прес-конференцијата на ОО на СДСМ – Валандово, за сработеното во патната инфраструктура во текот на двегодишниот...

Прочитај повеќе
Вести

ОО на СДСМ Валандово со прес-конференција за сработеното во патната инфраструктура во општината

Секретарот на ОО на СДСМ од Валандово денес излезе на прес-конференција на која го презентираше сработеното во патната инфраструктура...

Прочитај повеќе

Страна 2 of 48

Login

Добредојдове! Логирајте се на вашата сметка

Запомни ме Заборавена лозинка?

Lost Password