Во тек е туристичкото уредување на „Кочулски водопади“

Валандово / 10:26

Во тек е туристичкото уредување на локалитетот „Кочулски водопади“, со што директно се поттикнува развојот на нова туристичка зона во општина Валандово.

Уредувањето опфаќа поставување видиковци, клупи, корпи за отпадоци и ограда покрај пешачката патека, како и други партерни елементи.


⚠ Преземањето авторски текстови и фотографии е дозволено единствено доколку се почитуваат принципите за фер користење на содржина или со претходна дозвола од медиумот.

Valandovo.mk е дел од 034 Медија Груп. Покрај Valandovo.mk групацијата е издавач и на онлајн медиумите Vesti.sr, 24Gevgelija.mk, Bogdanci.mk, 24Dojran.mk и Radovis.mk.

Коментари

Login

Добредојдове! Логирајте се на вашата сметка

Запомни ме Заборавена лозинка?

Lost Password