Во Валандово одбележан 9-ти мај – Денот на победата над фашизмот

Со положување свежо цвеќе пред споменикот на паднатите борци од Народноослободителната борба на Македнија, во паркот „Пеонија“ во Валандово, беше одбележан 9-ти Мај – Денот на победата над фашизмот.

Цвеќе положија градоначалникот на општина Валандово – Перо Костадинов, претставници на Советот на општина Валандово и членови на граѓански здруженија.

Коментари

Login

Добредојдове! Логирајте се на вашата сметка

Запомни ме Заборавена лозинка?

Lost Password