„Астра Бенд“ со настап на плоштадот, како дел од оф-програмата на „Фолк Фест“ – Валандово

Со вечерашниот настап на „Астра Бенд“ со почеток од 21 часот, на плоштадот, продолжуваат деновите на музика во Валандово.

И овој настап е дел од оф-програмата на претстојното 34-то издание на „Фолк Фест“ – Валандово, на кој му претходеше настапот на Ѓоко Јовиќ со „Енерџи бенд“, а утре следува и настапот на познатата фолкерка Сузана Гавазова.

Целта на оваа музичка програма пред почетокот на фестивалот е да ја заживее магијата на музиката во градот, а жителите на општината да уживаат во добра музика.

Коментари

Login

Добредојдове! Логирајте се на вашата сметка

Запомни ме Заборавена лозинка?

Lost Password