„Статуафест“ во Валандово ќе се одржи на 6. и 7. септември. Ќе настапат и маестралните Фолтин.

Уличниот уметнички фестивал „Статуафест – Другото лице на улицата“ во Валандово ќе се случи на 6-ти и 7-ми септември, годинава.

На фестивалот ќе има најразновидна програма во однос на уличната уметност, тука ќе бидат уличните живи статуи, улични перформери, ќе има и дџ сетови, а свој целовечерен музички концерт на 7-ми вечерта ќе имаат и маестралните Фолтин.

Коментари

Login

Добредојдове! Логирајте се на вашата сметка

Запомни ме Заборавена лозинка?

Lost Password