Од полноќ до 6 часот наутро Валандово ќе остане без вода за пиење. Прекин ќе има и во други населени места.

Вечерва, од полноќ до 6.00 часот наутро, ќе има прекин на водоснабдувањето за градот Валандово и селата Раброво, Чалакли и Дедели.

Поради дефект на потопната пумпа за водоснабдување на село Јосифово, во прекин ќе биде водоснабдувањето на населеното место до 20:00 часот

Коментари

Login

Добредојдове! Логирајте се на вашата сметка

Запомни ме Заборавена лозинка?

Lost Password