Пожарот кај Погана, Грчиште е под контрола

Пожарот во реонот на с.Грчиште – м.в.Погана – Солиште е под контрола.

На теренот се ангажирани 8 лица од ТППЕ Валандово и ШС „Саланџак“ Валандово, јави ЦЗУСК.

Коментари

Login

Добредојдове! Логирајте се на вашата сметка

Запомни ме Заборавена лозинка?

Lost Password