Од месецов специјалистите од болниците од Струмица и Гевгелија ќе почнат со работа и во Валандово

Валандово / 12:45

Од месец декември 2019 година, после добивањето на сите потребни согласности специјалистите од Општа Болница Струмица и Општа Болница Гевгелија започнуваат со работа во ЈЗУ „Здравствен Дом“ Валандово.

Како што информираат од валандовски Здравствен дом, веќе има достапни термини за прегледи кај докторите по специјалност неврологија и доктор по специјалноста ОРЛ (уво,нос и грло).

Прегледите ќе се вршат еднаш неделно во просториите на ЈЗУ Здравствен Дом Валандово.


⚠ Преземањето авторски текстови и фотографии е дозволено единствено доколку се почитуваат принципите за фер користење на содржина или со претходна дозвола од медиумот.

Valandovo.mk е дел од 034 Медија Груп. Покрај Valandovo.mk групацијата е издавач и на онлајн медиумите Vesti.sr, 24Gevgelija.mk, Bogdanci.mk, 24Dojran.mk и Radovis.mk.

Коментари

Login

Добредојдове! Логирајте се на вашата сметка

Запомни ме Заборавена лозинка?

Lost Password