Изложба на заборавени и одамна недопрени книги во Дом на култура „25-ти мај“ – Валандово

На 28.01.2019-та година (понеделник) во Дом на култура „25-ти мај“ – Валандово, ќе биде поставена изложба на заборавени и одамна недопрени, односно „тажни“ книги. Изложбата ќе биде отворена од 19 часот.

На неа ќе бидат поставени книги кои досега ниту еднаш не биле допрени од рацете на валандовските читатели и кои со децении останале да спијат на полиците во градската библиотека во Валандово.


⚠ Преземањето авторски текстови и фотографии е дозволено единствено доколку се почитуваат принципите за фер користење на содржина или со претходна дозвола од медиумот.

Valandovo.mk е дел од 034 Медија Груп. Покрај Valandovo.mk групацијата е издавач и на онлајн медиумите Vesti.sr, 24Gevgelija.mk, Bogdanci.mk, 24Dojran.mk и Radovis.mk.

Коментари

Login

Добредојдове! Логирајте се на вашата сметка

Запомни ме Заборавена лозинка?

Lost Password