Изложба на фотографии „Богданци и Валандово низ леќата на младите фотографи“ во Валандово

На 21.02.2019-та година (четврток) во 19 часот, во Домот на култура „25-ти мај“ – Валандово, ќе биде поставена изложба – дел од настанот „Богданци и Валандово низ леќата на младите фотографи“.

На изложбата ќе бидат изложени фотографии на 14 млади фото-автори од регионот на југоисточна Македонија работени во периодот октомври 2018 – јануари 2019, под стручно водство на Македонскиот центар за фотографија.

Настанот го организира Центарот за современи уметности и неформалната група „Млади фотографи од Валандово“.


⚠ Преземањето авторски текстови и фотографии е дозволено единствено доколку се почитуваат принципите за фер користење на содржина или со претходна дозвола од медиумот.

Valandovo.mk е дел од 034 Медија Груп. Покрај Valandovo.mk групацијата е издавач и на онлајн медиумите Vesti.sr, 24Gevgelija.mk, Bogdanci.mk, 24Dojran.mk и Radovis.mk.

Коментари