„Црвен крст“ – Валандово со крводарителска акција во „25-ти мај“

На 22-ри мај 2019-та година (среда) општинската организација на „Црвен крст“ – Валандово организира крводарителска акција.

Акцијата ќе се одвива во просториите на Домот на култура „25-ти мај“ – Валандово, од 9 до 14 часот.

Од „Црвен крст“ ги повикуваат сите кои сакаат да даруваат крв да повелат и да ја покажат својата хуманост.

Коментари

Login

Добредојдове! Логирајте се на вашата сметка

Запомни ме Заборавена лозинка?

Lost Password