Подготовки за меморијалниот турнир во мал фудбал „Начо Пирава“

На 14.06.2019-та година ќе започне меморијалниот турнир во мал фудбал „Начо Пирава“, кој годинава ќе се одржува по 11-ти пат.

Пријавувањето на екипите се врши до 12.06.2019-та година, а ждребувањето ќе се одржи на истиот ден од 21:30 часот.

Натпреварувачки конкуренции:

Млади конкуренции 2003-2004; 2005-2006; 2007-2008 – учество 1.500 денари;

Аматери (синдикат) – учество 2.000 денари;

Сениори – учество 2.500 денари.

Наградниот фонд за сениори изнесува: I место – 80.000 денари; II место – 40.000 денари; III место – 20.000 денари и IV место – 10.000 денари, како и награди за: најдобар фудбалер, најдобар стрелец и најдобар голман.

Информации и контакт за пријавување: Блаже 071/ 369 – 833; Томче 076/ 487 – 181 и Петар 075/ 499 – 834.

Коментари

Login

Добредојдове! Логирајте се на вашата сметка

Запомни ме Заборавена лозинка?

Lost Password