Ученици и професори од СОУ „Гоце Делчев“ престојуваат во Полска преку Еразмус + проектот

Неделава ученици и професори од СОУ „Гоце Делчев“ – Валандово, преку Еразмус + проектот „Исти сме, иако на различен начин учиме“ престојуваат во Полска.

Освен нив престојуваат и ученици од Бугарија, Романија, Полска и Литванија.

На првата средба за запознавање, сите ученици ги презентираа активностите кои ги реализирале во своите држави. Беа на прошетка во градот Пулави, го посетија паркот Чаторески и главниот град Варшава.

Коментари

Login

Добредојдове! Логирајте се на вашата сметка

Запомни ме Заборавена лозинка?

Lost Password