Во „Јанко Узунов“ – Валандово се одржа завршна приредба на дечињата од градинката

Дечињата од детската градинка „Калинка“ – Валандово, како и од градинките од населените места од општината, денеска одржаа завршна приредба во фестивалската сала „Јанко Узунов“.

На едночасовната приредба, со игра и песна дечињата се забавуваа на бината.

Пред почетокот на приредбата, со своја музичка точка настапија дечињата кои се дел од „Ритам Плус“ а кои освоија прва награда на државниот натпревар по латино танци.

Коментари

Login

Добредојдове! Логирајте се на вашата сметка

Запомни ме Заборавена лозинка?

Lost Password