Валандовските дечиња утрово уживаа во новата услуга на библиотеката – друштвени игри

Утрово валандовските дечиња имаа можност да се запознаат и да уживаат во Друштвени игри – најновата услуга на библиотеката „Гоце Делчев“ – Валандово, која од денес почна да функционира.

За новата услуга опремено е и ново катче во просториите на Домот на култура „25-ти мај“ каде посетителите можат да играат, другаруваат, да се забавуваат и натпреваруваат.

Целта на воведувањето на новата услуга е да им се доближи библиотеката на граѓаните од поинаков аспект. Голем број на различни друштвени игри се на располагање за изнајмување секој работен ден, во текот на целото работно време на библиотеката.

Коментари


⚠ Преземањето авторски текстови и фотографии е дозволено единствено доколку се почитуваат принципите за фер користење на содржина или со претходна дозвола од медиумот.

Valandovo.mk е дел од 034 Медија Груп. Покрај Valandovo.mk групацијата е издавач и на онлајн медиумите Vesti.sr, 24Gevgelija.mk, Bogdanci.mk, 24Dojran.mk и Radovis.mk.