Заврши изградбата на улицата во Марвинци која ги поврзува магистралниот пат Р-1401 со „Горна Маала“

Комплетно е завршена изградбата на улицата во населеното место Марвинци, која ги поврзува магистралниот пат Р-1401 со „Горна Маала“ – Марвинци.

Улицата е во должина од 570 метри и на неа беа поставени 2.042 квадратни метри асфалтна маса.

Вкупната вредност на реализацијата на овој проект изнесува 2.243.788,00 денари.


⚠ Преземањето авторски текстови и фотографии е дозволено единствено доколку се почитуваат принципите за фер користење на содржина или со претходна дозвола од медиумот.

Valandovo.mk е дел од 034 Медија Груп. Покрај Valandovo.mk групацијата е издавач и на онлајн медиумите Vesti.sr, 24Gevgelija.mk, Bogdanci.mk, 24Dojran.mk и Radovis.mk.

Коментари