Во Јосифово ќе се одржи 20-от Меморијален рок-концерт „Цале 2019-та“

Љубителите на рок-музиката и оваа година ќе можат да уживаат во нејзините звуци на уште еден меморијален рок-концерт „Цале 2019-та“.

Концертот ќе се одржи на 17-ти август 2019-та година (сабота) во Јосифово, во организација на Здружение на граѓани Јосифово.

Годинава на концертот ќе настапат: Ashborn, Zurnal, Dispersion и Bad Obsession.

Коментари

Login

Добредојдове! Логирајте се на вашата сметка

Запомни ме Заборавена лозинка?

Lost Password